tirsdag 4. juli 2017

Kleivan

Været er av type ekte nordnorsk sommer. Det vil si vekslende solgløtt, en del frisk bris, innimellom en bitteliten skur, en hel del skyer og stabil temperatur pluss minus 10 grader.
Må bare si at det faktisk ikke gjør meg så mye egentlig. Vi har gode klær som holder vind og vått ute, og vi har luer, lester, fleece og ull i beredskap.
Ikke minst har vi pakket med oss en god posjon av det jeg trygt vil kalle "ute-glede". Vi liker oss ute, og da går det greit også med ekte nordnorskt sommervær, for her er det så flott uansett.

Guttene mine på tur utover moloen
Jeg må igjen understreke at det er fantastisk deilig at alt av knott, mygg og klegg som muligens ligger på lur og venter på bedre værtider måtte ha blitt skuffet i dag også. Vi ser ikke snurten av dem. Heller vind i håret enn mygg og knott :)

Turen vår i dag gikk bare bortover til Kleivan. Ungene hadde lyst å være på stranda der å tegne i sanda, så vi blei der ganske lenge. ser at det er mye glassmagneter i år. Guttan var inne på tanken å redde alle strandede maneter, men det måtte bare bli med tanken. Her var det flere titalls som ikke hadde kommet seg kjapt nok ut ilag med tidevannet.

Og ikke minst var det hyggelig å komme bort til Kleivan og møte en av våre gode sommervenner her ute. Som yngstemann sa da han mimret om stunder vi har hatt ilag med henne: "Det e jo ho som e med på å lage stemninga her".
Jeg forstår hva han mener, for noen av guttenes fine sommerminner er knyttet opp til å få lage jordbærsyltetøy ved kjøkkenbenken hennes, steke vafler ute i hagen, og fyre opp bål og spise grillet fisk i fjæra. Gode minner å ha med seg <3

Vi ser forøvrig ørna hver dag nå. Det er fantastisk å oppleve den så ofte og så pass nært.

Ingenting er som en god klem - også på tur :D

Det er artig å leke i sanda på Kleivan

Aron med flotte Villa Lofoten i bakgrunnen
Aron tok et bilde av "mor selv" oppå molen, med det havet som kulisser :)


Aron med Hoven i bakgrunnen

Jeg synes den rustikke moloen er et fantastisk stykke arbeide, og et utrolig flott motiv 

En dag skal vi ta oss en tur til Hoven igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar