torsdag 27. juli 2017

På krøkebærjakt i Heia

Torsdag 27.juli 2017:
I dag hang havtåka fortsatt tett her på yttersiden av Lofoten. Ut på ettermiddagen bestemte vi oss for å gå en tur i fjellet for å se om vi også i dag kom oss opp over tåka.
Det gjorde vi, og mens vi gikk sprakk tåkedekket mer og mer opp og sola brøyt igjennom.
Sekken som var fullpakket med både fleece, hals og vindjakker, blei rett og slett ei unødvendig bør å bære, men klok av tidligere feilberegning i forhold til skiftende temperaturer på fjellturer, så mener jeg at vi heller bærer litt ekstra enn å fryse på fjellet.

Turen i dag var varm og litt tyngre enn forleden dag, men bevares så herlig det er når man har kommet godt opp i fjellet og kan sette seg ned, drikke vann, spise litt kjeks og annen niste, men vi nyter det storslåtte landskapet.

Vakre Lofoten, vakre nord - jeg får aldri nok av å se på fjellene, havet, lyngen og fjellvannene. Gledelig nok så ser jeg at barna også synes det er flott når vi kommer oss opp i fjellet på tur.
Når vi går på tur med barna legger vi alltid turen opp etter dem, så turen ned igjen ble en lang tur med mange, lange pauser i sola, dette fordi guttene hadde lyst til å plukke krøkebær.
I det været som det blei utover dagen så var det bare godt å slenge seg ned i lyngen, eller på en stein, nyte sola og vente på bærplukkerne.









 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar